Ahad, 17 April 2011

PAS TERGOLEK DI SARAWAK, MAZLAN ALIMAN JADI TOK DALANG FITNAH DI PASIR GUDANG

Salam buat semua pengunjung blog nie,tak kira lah kau orang sokong parti apa sekalipun. Pertama MPG ingin memanjatkan rasa syukur kehardat allah s.w.t kerana masih melindungi Malaysia dari dajal-dajal yang cuba merosakkan keamanan,kesejahtaraan dan kemakmuran Negara dan Rakyat. Syukur juga kerana Sarawak masih kekal di tangan BN walaupun 71 calon BN berentap dengan 142 calon pembangkang akhirnya BN menang dengan berjaya mendapar 55 kerusi dan layak membentuk kerajaan negeri.

Hari ini MPG nak buat publisiti percuma untuk program PAS kawasan Pasir Gudang hari ini, pepagi tadi selepas selesai mandi dan solat subuh kira-kira jam 6.30 MPG mengenakan pakaian sukan dan keluar rumah berjoging dapatlah 5 pusingan di lapangan letak kereta berhadapan dewan yang sedang dibena selepas itu MPG terus berjogong menuju ke Tasik Taman Bandar, sekitar jam 7.00 pagi MPG berjoging balik dalam perjalanan MPG nampak poster di tampal di batang pokok laluan joging MPG. Kau orang tau apa tulis kat poster tu, PAS dangan sekutunya PKR dan DAP menjemput orang ramai untuk dengar cerita dari Tok Dalang Namanya Mazlan Aliman, buat kat Perjiranan 9, Taman Air Biru.Tajuk dia sangat kelakau "Dalang Fitnah 3". kau orang nak tau apa dalang fitnah 3 tu datanglah dengar........tapi kalau kau orang sama mengiakan cerita tok dalang itu maknanya kau orang oun sama bersubahat dengan fitnah yang di bawa...heeee kompius aku siapa yang fitnah sapa.....

Lepas dengar ceramah jawab soalan nie.
1. Dalang Fitnah 3 tu ape bendanya fitnah 3 tuuuu, fitnah 2 yang mana...Fitnah 1 yang mana....
2. PAS masih tak mahu menerima kebenaran dari Allah ke, Solat Hajat dah buat beribu kali, allah dah bagi petunjuk banyak dahhhh....masih tak tebuka hati ke.
3. Kalau kata isu video seks terbaharu yang di katakan melibatkan orang kanan parti pembangkang sebagai fitnah 3, kenapa tak saman aje datuk"T", biar datuk "T" keluarkan semua bukti. MPG percaya HANYA PENCURI YANG TAHU MACAMANA NAK TANGKAP PENCURI, DAN HANYA PEMBURIT SAHAJA YANG TAHUN MACAMANA NAK TANGKAP KAWAN-KAWAN KAKI BURIT MACAM DIA,
4.Sekali lagi Anwar terbelit,pertama dulu masa Umi Hafilda buat laporan polis salah laku TPM dia terlepas kerana guna kuasa sebagai TPM dan polis untuk paksa Umi tarik balik laporan,tapi sangkut kerana dia saman Allahyarham Khalid Jufri yang menulis buku 50 dalil. Sekarang Anwar bakal terbelit lagi bila dia buat laporan polis kononnya bukan dia dalam klip video tu....sapa tuduh dia...orang cuma kata orang kanan parti pembangkang. lepas tu dia kata perut dia tak buncit, dan Wan Azizah kata badan Anwar tough pasal exersise masa dalam penjara...heeeee..dulu kata anwar kean racun arsenik,anwar sakit tulang belakang....kena rawat di Jerman, tup-tup kata badan anwar tough...sian, dah lama benar Wan Azizah tak tengok Anwar buka baju depan dia....dah lama tak dapat lah tu.... Pas tu bila pemberita tanya mana jam OMEGA....nanti dengar tok dalang Mazlan A;iman tu cerita kau orang tanyalah mana okey.
5. Jawab juga sebenarnya siapa fitnah sapa, dan kenapa PAS bersekongkol dengan KEMUNAFIKAN dan menentang kebenaran.

Untuk penyangak-penyangak PAS aku mintak maaflah pasal poster kau orang yang aku nampak aku dah koyakkan, sebab aku tak nak umat Islam terus di sajikan dengan fitnah kau orang.Tapi kau orang janganlah khuatir ceramah kau orang tak kena kacau punya hari ini,sebab kita orang pun ingat tak nak datanglah takut dapat dosa kerana dengan fitnah.

Tiada ulasan: