Ahad, 3 Februari 2013

AMANAT YANG BAKAL MEMALUKAN HJ.HADIASSALAMUALAIKUM 

BUAT SEMUA SAUDARA-SAUDARA KU, TENTERA PEMUDA PILIHANRAYA UMUM KE-13.

HARI INI AKU MENGISYTIHARKAN BAHAWA PILIHANRAYA UMUM KE 13 ADALAH PILIHANRAYA UMUM  LUARBIASA. PILIHANRAYA KALI INI KITA BUKAN MENENTANG SAHABAT-SAHABAT ATAU SAUDARA-SAUDARA KITA DARI PARTI PAS, BUKAN MENENTANG SAHABAT-SAHABAT  ATAU SAUDARA-SAUDARA KITA DARI PARTI PKR,  BUKAN MENENTANG SAHABAT-SAHABAT  ATAU SAUDARA-SAUDARA KITA YANG TIDAK MENYOKONG KITA.

PERJUANGAN  KITA HARI INI IALAH UNTUK MEMPASTIKAN NEGARA KITA TIDAK DIKUASAI OLEH ORANG YANG MEMUSUHI AGAMA KITA, YANG MEMUSUHI BANGSA KITA DAN YANG CUBA MENGADAIKAN NEGAR KETANGAN BANGSA LAIN. PERJUANGAN KITA KALI INI HANYA UNTUK MEMPASTIKAN BARISAN NASIONAL TERUS MENANG DAN MEMERINTAH NEGARA, KERANA TERBUKTI BARISAN NASIONAL TELAH BERJAYA MENDAULATKAN AGAMA,BANGSA DAN NEGARA.

TUAN-TUAN TIDAK PERLU MEMIKUL SENJATA,TUAN-TUAN TIDAK PERLU KORBANKAN DARAH DAN NYAWA,TUAN-TUAN TIDAK PERLU MEWUJUDKAN SENGKETA SESAMA KITA, TUAN-TUAN TIDAK PERLU MENJATUHKAN BENDERA MEREKA,TUAN-TUAN TIDAK PERLU SABOTAJ KERJA-KERJA PARTI MEREKA, BIARKAN MEREKA DENGAN JALAN MEREKA SENDIRI. BERHIKMAHLAH DALAM PERJUANGAN,  KEPADA ALLAH KITA BERSERAH.

MARILAH KITA DENGAN IKHLAS HATI MENJALANKAN KERJA-KERJA MEMENANGKAN BARISAN NASIONAL, WALAUPUN DENGAN HANYA MEMASANG SEHELAI BENDERA BARISAN NASIONAL DIKAWASAN MASING-MASING, MUDAH-MUDAHAN PENGUNDI YANG MELIHAT BENDERA ITU AKAN MENGUNDI BARISAN NASIONAL SEMASA PEMBUANGAN UNDI PILIHANRAYA KE 13 NANTI. INSYALLAH.

KEPADA ALLAH KITA BERSERAH.
IKHLAS
KETUA PEMUDA UMNO CAWANGAN TAMAN MAWAR, PASIR GUDANG.

Tiada ulasan: