Ahad, 17 Februari 2013

PAS TERUS MENIPU RAKYAT DAN MENJUAL ISLAM

SIAPA YANG MENGKHIANATI PERJUANGAN ISLAM DAN KEKAL MENIPU RAKYAT???
 
Puok2 PAS mendabik dada menuduh UMNO mengkhianati perjuangan Agama dan Bangsa kerana bergabong dengan banyak parti2 kafir, sedangkan PAS hanya bergabong dengan satu parti kafir, DAP. Lagi satu parti dalam PR tu, PKR separuh Islam dan Separuh kafir sebab mengamalkan dasar2 Pluralisma.
PAS menyindir UMNO kerana memberi laluan kepada Parti kafir mewakili BN bertanding di Kawasan majoriti Melayu.Tapi faktanya PAS yang mendabik dada mendakwa bergabung dengan hanya satu parti kafir dan 100% ahlinya Islam hanya bertanding di 66/222 kerusi Parlimen dan UMNO yang bergabung dengan banyak parti kafir pulak bertanding di 117/222 kerusi parlimen.
 
Apa yang mampu PAS lakukan dan suarakan dalam PR sekiranya DAP pastikan PAS kekal minoriti dalam PR?? Patutlah DAP dengan mudah menolak keputusan Majlis Syura PAS mengenai isu kalimah Allah tu dan menjadikan Majlis PR yang lebih berkuasa membuat keputusan dalam hal2 yang membabitkan hukum2 Islam. Majlis PR yang turut disertai Kafir DAP.

Bolehkan PAS harapkan PKR/Anwar menyokong PAS dalam isu2 yang membabitkan hukum2 Islam dalam PR bila Anwar sewenang2nya bersama2 DAP menolak keputusan Majlis Syura PAS???

Puok2 PAS ni ada belajar matematik ke sebelum membuat komen??
Mereka cermin diri dulu tak sebelum buka mulut??
 
Sumber : Ismith ulam raja

Tiada ulasan: