Isnin, 22 Ogos 2011

PRU OLOK-OLOK DUN PERMAS (N 43) CABAR YB PINDAH KEAHLIAN DAN JADI PENGERUSI MIC BAHAGIAN PASIR GUDANG DULU.

MPG setuju sangat dengan cadangan BN negeri kelantan untuk mengadakan simulasi pilihan raya di negeri itu selama dua minggu mulai 16 September ini, kata Pengerusinya Datuk Seri Mustapa Mohamed.


Menariknya dalam simulasi akan datang ini Datuk Mustafar akan ketengahkan lebih ramai calon 'orang muda' dan calon yang benar-benar di senangi oleh rakyat kawasan tersebut. Kalau setakat calon nak selamat maka selamat jalanlah. Mustapa berkata bakal calon daripada golongan muda perlu memenuhi kriteria pemilihan, termasuk memperlihatkan ciri ‘calon menang’ yang disenangi rakyat.


APA MACAM PENGUNDI DI DUN PERMAS (N 43) KITA DESAK PERHUBUNGAN BN NEGRI JOHOR ADAKAN JUGA PILIHANRAYA OLOK-OLOK DI N 43. PILIHANRAYA OLOK-OLOK INI ANTARA PARTI KOMPONEN BN SAHAJA. UMNO LETAK CALON, MIC LETAK CALON, MCA LETAK CALON, PPP LETAK CALON, GERAKAN LETAK CALON ADA BERANI?.

THEN, KITA TAHULAH SIAPA YANG BUAT KERJA, SIAPA YANG BENAR-BENAR DI SENANGI RAKYAT. APA MACAM YB MM SAMY ADA BERANI KE.........SEKURANG-KURANGNYA MASA PRU 13 NANTI TAK PENING PILIH CALON.

APA PUN BUAT YB MM SAMY JANGAN KETAR LUTUT NIE CUMA PILIHANRAYA OLOK-OLOK KALAU KALAH PUN JAWATAN ANDA TETAP TAK TERUSIK HINGGA PRU 13 YANG SEBENAR. KALAU YB NAK MASUK NAMA PRU OLOK-OLOK NIE MPG CADANGKAN YB PINDAHLAH KEAHLIAN MIC DI KULAI TU KE BAHAGIAN PASIR GUDANG DAN BERTANDINGLAH PENGERUSI MIC PASIR GUDANG DULU BARU TAHU SAMADA AHLI MIC PASIR GUDANG BOLEH TERIMA ATAU TIDAK.Tiada ulasan: