Selasa, 11 Mac 2014

KRONISME TULEN OLEH ANUWAR IBRAHIM

Selama ini kerajaan Barisan Nasional terutama UMNO sering di label kan sebagai kroni, gila kuasa, tamak dan rasuh. PRK dewan undangan Negeri Kajang  (N 25) menyaksikan siapa sebenarnya mengamalkan Kroni,Gila Kuasa, Tamak, Rakus dan Rasuah. Rakyat Kajang harus melihat perkara ini dengan hati terbuka, apakah sanggup mengadaikan kepentingan dan hak rakyat Kajang semata-mata untuk memuaskan hawa Nafsu Anuwar Ibrahim?..Pemilihan Wan Azizah sebagai pengganti Anuwar Ibrahim sebagai calon di PRK Kajang menunjukkan bahawa Anuwar Ibrahim bukan sahaja mengamalkan Kronisme malah juga memperlihatkan beliau seorang diktator dalam apa yang di banggakan sebagai Pakatan Rakyat.

Asalnya kerusi DUN Kajang adalah untuk wakil Cina dalam PKR tetapi kerana kemaruk kuasa Anuwar Ibrahim sanggup melupakan kaum Cina ini dan meletakkan isterinya sebagai calon , inilah politik keluarga, politik kronisme.

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Salah satu punca kejatuhan tamadun Yahudi tradisional di Jerman/Eropah ialah akibat PENGKHIANATAN Yahudi Zionis dari Empayar Zionis Illuminati paling DAJAL, Rothschild-Rockefeller - yg. menjadi semakin berkuasa setelah berkahwin dgn. pemimpin-pemimpin berkuasa Eropah/US termasuk Raja-Raja Eropah!

Puak Illuminati ini juga disyaki diKETUAI pemimpin dan jutawan-jutawan paling berkuasa lain di Barat-Israel termasuk Soros, Adelson (yg. ingin bom dgn. nuklear ke atas Iran), Bloomberg dsbnya, serta Obama/Bush-Cameron/Blair-Sarkozi/Hollande/Fabius-Merkel-Netanyahu-House of Windsor (Queen Elizabeth juga dikenali sbg. "Ratu Israel"), yang ingin menubuhkan SATU K'jaan Dunia Syaitan mutlak di bawah New World Order (NWO), berpusat di London, di mana tuhan mereka sebenarnya ialah Syaitan (lihat di http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/the-order-of-the-illuminati/, The Order of the Illuminati: Its Origins, Its Methods and Its Influence on the World Events, Dec 12th, 2012: dan http://www.tokenrock.com/explain-order-of-skull-and-bones-the-78.htm, The Order of Skull and Bone), tapi bertopengkan agama Yahudi-Kristian Zionis.

Musuh utama puak Zionis ini sekarang hingga ke akhir zaman, adalah Islam/umatnya kerana Dunia Islam penuh minyak-gas, termasuk Gaza di Palestin, dan ramai umat Islam yg. masih tradisonal dan kuat pegangan Islamnya, dan amat benci penjajahan Barat-Zionis.

Dan di Tanah Melayu ini, kita juga ada Melayu Zionis, yg. menjadi ketua-ketua kaum Melayu PENGKHIANAT!

Lihat bagaimana puak Yahudi Zionis sanggup bekerjasama dgn. Hitler dan Nazi Jerman/Eropah utk. membunuh secara beramai kaum Yahudi Eropah tradisonal, terutamanya yg. miskin – sejarah yg. tersembunyi begitu lama dan makin didedahkan oleh puak Yahudi sendiri di:

1. http://cosmos.ucc.ie/cs1064/jabowen/IPSC/php/art.php?aid=4062 , The hidden history of Zionism, Annie Zirin, International Socialist Review, issue 24, July 2002;

2. http://www.counterpunch.org/2011/03/04/denying-nazi-zionist-collusion/ , Denying Nazi-Zionist Collusion, by ALISON WEIR, Weekend Edition March 4-6, 2011;

3. http://www.amazon.com/Zionism-Age-Dictators-Lenni-Brenner/dp/1556520778 , Zionism in the Age of Dictators, Lawrence Hill & Co; Revised edition (December 1983), by Lenni Brenner;

4. http://www.truetorahjews.org/antisemitism , Zionism and Anti-Semitism, By True Torah Jews: against Zionism; dan

5. http://dissidentvoice.org/2009/12/jews-against-zionism/, Jews Against Zionism, by Stephen Lendman, Dissident Voice, December 8th, 2009.

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Tanpa Nama berkata...

Yahudi zionis paham hakikat jihad sahid,mati mati ni tak jadi hal walaupon yang mati yahudi apatah lagi bangsa lain. Yahudi ada pistol mereka boleh menghidupkan orang dengan pistol mereka. Jangan terkejut akan ada bangsa yahudi melayu selepas melayu yang ada n idimusnahkan makan belacan lesung batu baik untuk fikir luar kotak.

Tanpa Nama berkata...

Yahudi mengkaji kisah nabi adam dan 4 empat kembar lelaki pompuan. Pengorbanan kembar hitam pilihan yahudi zionis.