Selasa, 28 Februari 2012

KERANA PRU 13, KERUSI TIMB.PRESIDEN PAS AKAN DI ISI OLEH BUKAN ISLAM

Pas reservedkan kerusi Timbalan Presiden kepada ahli bukan Islam. Wah hebat betul tranformasi PAS nie. Apa sahaja sanggup di lakukan demi kuasa,demi untuk duduk Putrajaya.“PAS bukanlah terlalu taksub,” tegas Ahli Parlimen Kuala Selangor , berdasarkan transformasi itu, PAS juga berjaya menubuhkan Kelab Penyokong PAS yang terdiri daripada kalangan rakyat bukan Islam. Kami bersedia menerima jawatan timbalan presiden daripada kalangan bukan Islam sekiranya keadaan memerlukan tambah Dr.Dzulkefli Ahmad yang juga Pegawai Penyelidikan PAS Pusat.

Tak payah lah nak gula-gula atau pancing bukan Islam untuk undi hangpa , mereka semua tak bangang macam puak-puak hangpa semua hanya dengan hajat bertanding 60 kerusi Parlimen dah nak berangan pegang tampuk pemerintahan negara. Orang bangang aje percaya bertanding hanya 60 daripada 222 kerusi boleh jadi parti dominan untuk mengetuai  Parlimen dan membentuk kerajaan dan seterusnya jadi PM. Tak usah nak buat pelawok lah.

Menjulang orang bukan Islam jadi pemimpin kamu. Yang selama ini kamu semua gah kononnya memperjuangkan Islam, aje gile ke koma. udah-udah le, bertaubat lah...tinggalkanlah ajaran sesat tu.

Tiada ulasan: